17 Oktober 2024

Junior Technisch Commercieel Asset Manager

Leidschendam

Solliciteer nu

4 minuten

Laatste update: 17 Oktober 2024

Wat houdt het werk van een Junior Technisch Commercieel Asset Manager eigenlijk in? In een notendop: je bent sterk in het oplossen van technische vraagstukken en het schakelen tussen diverse partijen. Als Technisch Commercieel Asset Manager bij INNSO ben je het aanspreekpunt voor telecomoperators en landlords. Je behandelt complexe cases die verder gaan dan de servicedesk en onderhandelt over zaken zoals renovaties en contractverlengingen, waarbij je steeds een goede balans vindt tussen de commerciële belangen van alle partijen. Hoe dit hele proces precies in zijn werk gaat, kun je dit jaar zelf ervaren!

Werkzaamheden Junior Commercieel Asset Manager in het kort

Heb jij een scherp oog voor vraagstukken met een technische achtergrond en ben je in staat om moeiteloos te schakelen tussen verschillende betrokken partijen? Als Technisch Commercieel Assetmanager bij INNSO ben jij de verbindende factor tussen telecomoperators, landlords en andere stakeholders.

Wanneer bepaalde vraagstukken niet door de Firstline Servicedesk kunnen worden afgehandeld vanwege hun specifieke aard, worden deze naar jou doorgestuurd. Als Technisch Commercieel Assetmanager pak jij deze zaken op en zorgt voor een passende oplossing. Of dit nu gaat om toegangsproblemen, renovaties, of schades, jij treedt in overleg met de Landlord om tot werkbare afspraken te komen.

Naast het oplossen van directe problemen, ben je ook verantwoordelijk voor het voeren van onderhandelingen met landlords over uiteenlopende zaken, zoals kostenverdelingen bij renovaties of het verlengen van contracten. Jij weet wanneer het tijd is om door te pakken en durft de nodige commerciële beslissingen te nemen, altijd met een scherp oog voor wederzijdse belangen.

Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Solliciteer nu en maak deel uit van dit unieke programma dat je de kans biedt om praktijkervaring op te doen en te groeien in de wereld van Asset Management. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Nu al interesse in deze functie?

Inmiddels werken wij bij INNSO met meer dan 125 collega’s en we verwachten dit jaar verder te groeien en te professionaliseren! Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.

Wat bieden wij?

Bij INNSO handelen we empathisch en houden rekening met het perspectief van anderen. We zijn altijd op zoek naar het behalen van betekenisvolle resultaten. We zijn vindingrijk in ons handelen en doen en vinden innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen. Daarnaast bieden wij:

  • Een  salaris van €2.750 tot €3.250 per maand o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring;

  • Een maandelijks persoonlijk budget bovenop je salaris van 8% van je bruto jaarsalaris;

  • Een telefoonvergoeding van €36,- netto per maand;

  • Eenmalige thuiswerkplekvergoeding van €600;

  • Thuiswerkvergoeding van €2,35 netto per dag;

  • Vakantiegeld mag natuurlijk niet ontbreken: 8% van het bruto salaris;

  • 29 vakantiedagen, waarvan 2 collectieve dagen;

  • Een laptop, wel zo handig;

  • Doorgroeimogelijkheden. Samen stippelen we jouw carrièrepad uit.

Wat vragen wij voor de rol van Junior Technisch Commercieel Asset Manager?

Naast je studie achtergrond zijn er ook een aantal soft-skills die enorm van pas komen in dit vak. Denk hierbij aan onderhandelingsvaardigheid, efficiëntie en inzicht. Als je jezelf herkent in dit profiel maar niet elk punt kunt afvinken, maak je geen zorgen. Tijdens een kennismaking ontdekken we samen of er een match is, of niet!

Benieuwd of er een klik is?

Inmiddels werken wij bij INNSO met meer dan 125 collega’s en we verwachten dit jaar verder te groeien en te professionaliseren! Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.

Over INNSO

Genoeg over jouw mogelijkheden bij INNSO. Laten we het nog even kort over ons hebben. INNSO is al meer dan 20 jaar actief in de telecom- en energiebranche. Infrastructuurnetwerken vormen de ruggengraat van onze moderne samenleving. Wij zijn specialisten in het ontwikkelen, besturen en beheren van deze netwerken. Van projecten op het gebied van telecom- en energienetwerken worden we enthousiast. Dit doen we vol overgave waarbij we altijd kijken naar mogelijke innovaties.

Het is een ontzettend leuke en dynamische branche, maar dat hoeven we jou niet te vertellen. En er gebeurt veel, heel veel. Denk maar eens aan de uitrol van het 5G- netwerk of de energietransitie waar we nu in zitten en mensen zoals jij voor zoeken.

Wij zijn betrokken bij de uitvoer van een aantal grote projecten voor onder andere Odido, KPN, Cellnex, TenneT en Liander. Wij leveren specialisten en young professionals die zowel intern als extern aan deze projecten werken.

Inmiddels werken wij bij INNSO in een hecht team met meer dan 125 collega’s. Dit jaar staat in het teken van verdere groei en professionalisering en jij kunt hierin een sleutelrol spelen. Neem contact met ons op!

Kennismaken?

Enthousiast? Voel je de energie al een beetje? Wil je met ons meebouwen aan een toekomstbestendig energienetwerk? Neem dan contact op met Nienke of Shannen, want elke succesvolle carrière stap begint met een goed gesprek.

Vragen over werken bij INNSO?

Neem contact op met Nienke of Shannen:
n.dewit@innso.nl of bel 06-83988088
s.burger@innso.nl of bel 06-23706008

Weet je nog niet precies wat je wilt?

Start in een specialisme van jouw interesse en ontdek in een paar maanden welke plek het best bij jou past.
Bekijk onze startersbanen.
Voor een stageplek neem even contact op via werken@innso.nl

Vacatures

Staat er iets bij voor je?

Technisch

Site Share Coördinator

Als Site Share Coördinator ben je dagelijks bezig met het uitsturen, in behandeling...

40 uur
Landelijk
2.8 k - 3.3 k
Lees meer

Juridisch

Omgevingsmanager (senior)

Aandacht voor en begeleiding van medewerkers op zowel persoonlijk als professioneel...

Landelijk
4 k - 6.7 k
Lees meer

Technisch

Engineer energietransitie

Je werkt als engineer mee aan de energietransitie! Door veranderende vraag en aanbod...

40 uur
Landelijk
3 k - 5 k
Lees meer