Over INNSO

Wij vormen INNSO

Met ruim 125 specialisten ontwikkelen, besturen en beheren wij infrastructuurnetwerken in telecom en energie.

over-ons-1
Scroll

Samen bouwen we aan een duurzame toekomst

Wij leveren toekomstbestendige oplossingen in elke fase van jouw project, al meer dan 20 jaar. We gaan een langdurige samenwerking aan die gericht is op wederzijds voordeel en gedeelde waarden. We geloven dat succes niet alleen in de kortstondige winst zit, vooral in het samen creëren van duurzame waarde.

We horen graag hoe we je kunnen helpen.

Ieder project is anders, iedere vraag is anders en dat maakt ons nieuwsgierig. Wat we voor elkaar kunnen betekenen, bespreken we graag persoonlijk.

 • 2008

  Dualtec

  Wij zijn al sinds 1998 actief met projecten in de uitrol en het beheer van infrastructuur netwerken. In 2008 hebben we de handen ineengeslagen en zijn we gestart met Dualtec. We zijn gaan bouwen aan een stevig kader, gebaseerd op kernwaarden, cultuur en visie, met op de voorgrond onze opdrachtgevers.

 • 2013

  Yore en Qure Technology

  De markt verandert continu en dat vraagt om flexibiliteit. In 2013 zijn we gestart met Yore en in 2015 met Qure Technology. Het lukt ons om nieuw talent te binden en te boeien en we weten met een breder aanbod marktverdieping en -verbreding te realiseren.

 • 2016

  Focus en groei

  Met een duidelijke focus op het ontwikkelen, besturen en beheren van infrastructuur netwerken in telecom en energie, zijn we verder gaan bouwen aan diensten die een blijvende waarde hebben voor onze opdrachtgevers. Met strategische samenwerkingen met diverse ketenpartners, zijn we gegroeid naar een organisatie van ruim 100 specialisten.

 • 2021

  INNSO

  Dankzij onze gedeelde visie, kernwaarden en cultuur, hebben we altijd als één bedrijf geacteerd. In 2021 hebben we aan onze herpositionering gewerkt en zijn we ook ons als één bedrijf gaan presenteren: INNSO. Kort voor INfrastructure Network SOlutions. Met nog meer energie en klaar voor een verbonden toekomst.

We horen graag hoe we je kunnen helpen

Ieder project is anders, iedere vraag is anders en dat maakt ons nieuwsgierig. Wat we voor elkaar kunnen betekenen, bespreken we graag persoonlijk.

Wil je graag bij ons werken, als onderdeel van een hecht team van gedreven professionals? Of ben je op zoek naar samenwerking voor jouw project? We leren jou graag kennen.

Contact

Plezier is een serieuze zaak

Wij werken en ondernemen met plezier, en gunnen dat plezier ook aan anderen. Dat doen we met diverse losse en structurele initiatieven:

Wij steunen Zomerzotheid

De Stichting Kinderoncologische Vakantiekampen (SKOV) organiseert sinds 1985 vakantiekampen en een plezierige familiedag voor kinderen met kanker. Het motto van SKOV en de insteek bij de activiteiten is ‘Even geen zorgen, gewoon weer kind zijn!’. De activiteiten worden volledig door vrijwilligers en geheel kosteloos voor de kinderen georganiseerd en daar is elke hulp welkom bij. Neem maar eens een kijkje op hun website.

Wij steunen Vliet en Burgh

Vliet en Burgh is een jeugdlocatie van het Leger des Heils, gelegen in Voorburg. In 1953 is het terrein met de toenmalige gebouwen voor het symbolische bedrag van 1 gulden aan het Leger des Heils ‘verkocht’ met als voorwaarde dat er altijd voor kinderen gezorgd zou worden. Sindsdien hebben op deze plek vele kinderen gewoond, meestal voor tijdelijke crisisopvang.

Voor velen is Vliet en Burgh dan ook een plek van rust en met mooie herinneringen, ondanks de vaak schrijnende aanleiding voor een verblijf aldaar. INNSO is onderdeel van een team vrijwilligers die twee gebouwen op het terrein zullen transformeren van een jeugdinstelling naar een warm thuis. Meer weten? Bekijk de website.

Contact

Start vandaag met jouw netwerk van morgen

Samen bouwen aan de toekomst? We helpen je graag! Bel of mail.

Contact