Werken bij INNSO

We leren jou graag kennen!

Als je bij ons komt werken, word je onderdeel van een hecht team van gedreven professionals en krijg je dagelijks te maken met alle facetten van de energietransitie en telecom, van innovatie tot implementatie.

Scroll

Vacatures

Staat er iets bij voor je?

Benieuwd wat wij je te bieden hebben?

Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren en te ontwikkelen. Andersom willen we dat ook van jou. Wij werken met ervaren specialisten en Young Professionals, die elkaar aanvullen en versterken. We hebben plezier in wat we doen en stellen altijd de opdrachtgever centraal. Geen snelle winst pakken, maar goed kijken wat iemand nodig heeft en een toekomstbestendige oplossing bieden.

 

We zijn trots op onze open en informele bedrijfscultuur. We zijn eigenwijs, we hebben lol, maar nooit ten koste van elkaar en onze verantwoordelijkheden. Onze kernwaarden bieden een heldere leidraad voor iedereen.

Naar LinkedIn

Stuur ons een open sollicitatie

Staat jouw perfecte vacature er niet tussen? Neem gerust contact op en vertel ons over jouw ervaring en ideeën.

Stuur een e-mail

Zin in ons ontwikkelingstraject?

Ben je (bijna) klaar met je opleiding en je hebt zin in je carrière? Je zoekt niet zomaar een baan. Je wilt veel leren. Werken aan uitdagende projecten. Je sneller ontwikkelen dan anderen. Maar waar?

 

Bedrijven staan voor grote uitdagingen. Daarin kan jij het verschil maken. Met het ontwikkelingstraject helpen we je daarbij. We bereiden je voor op de opdracht, de sector, de valkuilen en het jargon. Nieuwsgierig? Lees verder op de site van YORE.

YORE

Je kunt ons altijd bellen

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Heb je een vraag over een bepaalde functie of over INNSO? Bel of mail ons. We gaan graag met je in gesprek.

Nienke de Wit

Recruitment Consultant

Telefoon

06 83 98 80 88

E-mail

E-mail