Visie

Aanjager van een verbonden toekomst

Wij definiëren, ontwikkelen en beheren cruciale infrastructuurnetwerken voor een wereld die gedreven wordt door connecties.

visie-innso-1
Scroll

Onze visie

Wij willen hét bedrijf zijn dat mensen en maatschappij helpt groeien door verbindingen mogelijk te maken.

Traditioneel was infrastructuurontwikkeling gericht op de bouw ervan, maar de wereld verandert snel. Wij geloven in een nieuwe rol, waarin we de regie nemen in het creëren van duurzame, intelligente en efficiënte infrastructuurnetwerken en zo continu nieuwe verbindingen mogelijk maken.

We creëren voortdurend oplossingen voor cruciale infrastructuur netwerken die anderen niet durven te onderzoeken. Of we nu met een externe partner samenwerken, of met onze collega’s overleg hebben; bij INNSO vinden we het belangrijk om vanuit hetzelfde gedachtegoed te starten.

Onze focus ligt op innovatieve technologieën en toepassingen, wat resulteert in voortdurende modernisatie van bestaande en nieuwe infrastructuurnetwerken. Hierdoor leveren we niet alleen wat is gevraagd, maar ook wat kan worden bereikt. Daarmee stimuleren wij groei voor de samenleving, mensen en bedrijven.

Dit is onze unieke kijk op de keten

Wij helpen je graag met jouw hele project of we leveren ons specialisme op onderdelen.

Implementation Management Implementation and/or management

Plan

Veel van wat wij doen zit in de voorbereiding van projecten. Wij zijn je verbindende schakel tussen alle partners en belanghebbenden en met de juiste afstemming en coördinatie bereiken we gezamenlijk jouw doel.

Build

In de uitvoeringsfase van projecten helpt het om kort op de bal te zitten en goed inzichtelijk te hebben wat de status van de realisatie is. Inzicht in de veiligheid, kwaliteit, doorlooptijd en budget geeft de mogelijkheid om, indien nodig, bij te sturen.

Run

Een project kan pas afgerond worden na de succesvolle overdracht en de bewezen werking van het netwerk. Validatie van de planning en realisatie is cruciaal. Pas dan kan het netwerk in beheer genomen worden om gereed te zijn voor het plan van morgen.

Continue vernieuwing

Een werkend netwerk heeft onderhoud en modernisaties nodig. Technologische ontwikkeling en veranderingen in de markt vragen om nieuwe projecten. Een infrastructuur netwerk eindigt niet in de beheer fase, maar begeeft zich in een levenscyclus waar de drie fases zich blijven herhalen totdat demontage plaatsvindt.

Onze partners

We kunnen niet overal goed in zijn, maar we kunnen wel zorgen dat de beste specialisten meehelpen.

Onze expertise ligt in het samenstellen van het perfecte team. Voor specifieke onderdelen selecteren wij de juiste specialisten. Voor juridische vraagstukken in onze projecten werken wij samen met Rechtsom Juristen. Om jouw projecten te besturen en de onderliggende processen en data te borgen, maken wij gebruik van de software van BlueLogiq.