Speeddaten met INNSO op 16 februari

Tijdens jouw bezoek op 16 februari laten we je graag kennismaken met jouw toekomstige collega's. Van jurist tot hr en van engineer tot stagiair(e) en alles wat daar tussen zit.

Scroll

Leuk dat je er bent!

Op vrijdag 16 februari a.s. nodigen wij jou van harte uit om een kijkje te nemen in onze bruisende wereld van telecom en energie. Dit is het perfecte moment om elkaar te ontmoeten!

Speeddaten?

Op onze Vrimibo ;), tussen 15.00 en 18.00 uur, staan onze kantoordeuren wagenwijd open om jou te verwelkomen voor een leuke date en een toekomst samen. Sta jij aan het begin van je carrière en ben je klaar om te bouwen aan een langdurige relatie? Bij INNSO vinden we het belangrijk om samen te groeien.

Welkom bij INNSO – dé plek waar innovatie en toekomst samenkomen! En dat in een hele gave wereld, namelijk die van de telecom & energie. Bij INNSO is er ruimte voor iedereen. Lees snel verder, we vertellen je graag meer. Misschien is dit wel jouw startpunt!

Tijdens jouw bezoek op 16 februari laten we je graag kennismaken met jouw toekomstige collega’s. Van jurist tot hr en van engineer tot stagiair(e) en alles wat daar tussen zit.

Let’s go!

Door vanuit mogelijkheden te denken,
kunnen we samen de toekomst vormgeven

We vertellen je graag over wat we belangrijk vinden, over de wereld die we samen willen creëren, hoe we dat gaan bereiken en hoe we met elkaar omgaan.

Dynamische wereld

Foto’s posten op Instagram, continu whatsappen, eindeloos bellen, reels bekijken, podcasts luisteren etc. Herkenbaar, maar je staat er vast niet bij stil dat hier een hele dynamische wereld achter schuil om dit alles mogelijk te maken. Denk aan alle telecommasten verspreid door het hele land, het ondergrondse glasvezelnetwerk, de enorme uitdaging die de energietransitie met zich meebrengt.

Wij vieren onze behaalde resultaten, maar schreeuwen het niet van de daken

 

Onze droom

 

Wij willen hét bedrijf zijn dat mensen en maatschappij helpt groeien door verbindingen mogelijk te maken.

 

Zo gaan we onze droom verwezenlijken

 

We creëren voortdurend oplossingen voor cruciale infrastructuur netwerken die anderen niet durven te onderzoeken.

 

Onze waarden

Kun jij je vinden in deze waarden? Kom op 16 februari speeddaten en borrelen tussen 15:00 uur en 18:00 uur en laat je inspireren, stel al je vragen en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team. INNSO gaat voor de lange termijn, en we hopen dat jij met ons meebouwt aan een toekomst vol mogelijkheden. Liever daten op een andere dag? Schroom niet om ons alsnog contact met ons op te nemen.

Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te bouwen aan zowel jouw als onze toekomst!

Empowering crucial connections

Maak vast kennis met…

Nienke de Wit

Recruitment Consultant

Telefoon

06 83 98 80 88

E-mail

E-mail

Rogier Holst

Contactpersoon Consulting

Telefoon

06 51 15 60 11

E-mail

E-mail

Shannen Burger

Recruitment Consultant

Telefoon

06 23 70 60 08

E-mail

E-mail