innso-groepsfoto-min

Stralende connecties

Wij willen graag iedereen die erbij was op ons fantastische netwerkevent bedanken. Jullie aanwezigheid heeft deze bijzondere gelegenheid des te memorabeler gemaakt.

Om deze prachtige avond te herbeleven, vinden jullie de foto’s en aftermovie onderaan deze pagina. Je ziet dan alle lachende gezichten en de onvergetelijke herinneringen die we samen hebben gecreëerd. Nu kun je nogmaals de -compleet in AI gemaakte- video van de lancering van onze nieuwe positionering bekijken en onze visie op de toekomst van INNSO lezen.

Nogmaals: veel dank voor jullie enthousiasme, energie en positieve bijdrage aan ons netwerkevent.

We zien elkaar snel weer voor nog meer connectie.

Play video

Door vanuit mogelijkheden te denken, kunnen we samen de toekomst vormgeven.

INNSO is de aanjager van een verbonden toekomst. 
Wij doorbreken barrières, stimuleren innovatie en inspireren samenwerking.

Wij definiëren, ontwikkelen en beheren essentiële infrastructuur netwerken voor een wereld die gedreven wordt door connecties. Daarmee stimuleren wij groei voor de samenleving, mensen en bedrijven.

We stellen onze mensen en partners in staat om hun ambities te bereiken en doen daarvoor meer dan anderen durven te onderzoeken. Met empathie, vindingrijkheid en onvermoeibare betrokkenheid geven wij vorm aan een wereld waarin mogelijkheden grenzeloos zijn en verbindingen cruciaal.

INNSO is de schakel naar morgen en vormt een toekomst waarin iedereen verbonden is en waar mogelijkheden geen grenzen kennen.

INNSO Empowering Crucial Connections

Van een jeugdinstelling naar een warm thuis

Tientallen jongeren hebben een veilige haven gevonden bij Vliet en Burgh in Voorburg, het huidige onderkomen, ‘de Saffier’, is verouderd en mist warmte. Een renovatie is gestart om van een jeugdinstelling een warm thuis te maken. De oplevering staat gepland in juli 2024.

Wij steunen dit prachtige initiatief en hebben, mede dankzij giften van onze collega’s, relaties en partners een heel mooi bedrag opgehaald. INNSO heeft de opbrengst verdubbelt en dat betekent dat wij donderdag 14 december een cheque van €33.620,- hebben overhandigd aan Yolanda & Sandie (Manager en vrijwilliger van Vliet en Burgh).

Zeker met de feestdagen in aantocht verdient iedereen een warm en bovenal veilig thuis. Bouw ook mee aan Vliet en Burgh en doneer via de volgende link:

actielegerdesheils.nl

2023-50 innso cheque vliet en burgh-min

Play video