Consulting

Altijd precies op het juiste moment

Werk soepel naar een duurzame en betrouwbare oplossing, met de hulp van onze projectmanagers, programmamanagers en adviseurs.

Scroll

Zichtbaar enthousiasme

Al meer dan 20 jaar werken wij met veel enthousiasme aan infrastructuurnetwerken. Daardoor hebben we uitgebreide kennis en ervaring, die we graag met jou delen. Of het nu gaat om opstelpunten voor mobiele netwerken of ondergrondse netwerken voor gas, water, elektriciteit en communicatie. Wij ontwikkelen, besturen en beheren het samen met jou.

Blijvende oplossingen

Wij gaan voor duurzame oplossingen van hoge kwaliteit. Samen met onze ketenpartners zorgen wij voor een flexibele invulling van (programma- en project)teams, operationele sturing en budgetbewaking.

Contact

Kennis van zaken

Ben je op zoek naar een sparringpartner, naar iemand die een verandering kan implementeren of naar aansturing in het operationele proces? Wij staan voor je klaar.

Programma- & Projectmanagement

Onze authentieke en verbindende programmamanagers weten de verschillende en soms tegenstrijdige doelen te behalen, door een combinatie van routines en vindingrijkheid. Onze verantwoordelijke en resultaatgerichte projectmanagers weten hoe ze faseren, beheersen en beslissen. Zo maken ze jouw project tot een succes.

Advies & Implementatie

Wij geven open en eerlijk advies. We bundelen onze brede ervaring en kennis met jouw unieke uitdaging of vraag, gericht op bedrijfsstrategie, bedrijfsvoering, operationele processen en/of technologie. Samen komen we tot de beste oplossing. Waarvan wij ook de implementatie uit kunnen voeren.

Benieuwd naar onze oplossingen?

Elk project en elke vraag is anders. Wij zijn flexibel, adviseren en zoeken altijd naar de best passende oplossing. Met onze uitgebreide kennis en ervaring ondersteunen we je bij elk type infraproject.

Rogier Holst

Contactpersoon Consulting

Telefoon

06 51 15 60 11

E-mail

E-mail

Content

Start vandaag met jouw netwerk van morgen

Samen bouwen aan de toekomst? We helpen je graag! Bel of mail.

Contact